Klädbeställning 1 2018

Rikard —  2018-01-27

Nu är det dags att beställa kläder till kommande orienteringssäsong!

Nyheter 2018:
– Som det informerades om i maj 2017 så kommer nu nyheten med den nya klubbjackan: Exercise Jacket Unisex+wo´s. Klubbjacka med lös/normal passform och handfickor. Med denna något lösare modell så är det möjligt att klä sig varmare under så att man ändå kan ha Tunaprofil vid kyliga tävlingar. Den levereras med samma design som togs fram 2017 och den kommer att komplettera Running jacket Plus (som har tight passform).Notera att den även erbjuds i dam modell (Wo´s). Se desgign här: Stora Tuna exercise jacket 18
– Compressions calves svart eller rosa
– Definitionshållare
– Terminator knäbyxa som lagervara
– Produktuppdatering: Running Jacket Plus har uppdaterats med något större öppning i halsen.

Sponsorer – i nuläget så är det i samma som sponsorer som i fjol på jackan, mindre justering kommer att ske. På tröjorna så kommer det att stå Icebug på kragen detta år.

Provtillfällen i klubbstugan:
Det ges möjlighet att prova det mesta av sortimentet på torsdag den 1 februari kl 19-20 samt tisdag den 6:e februari ca kl 18-21.

Besök: club.nonameshop.se

Välj förening: Stora Tuna OK
Logga in med lösenordet som kommer per mail eller som skrivs på den interna facebooksidan. Lösenordet är detsamma som tidigare.

Beställ själv det du vill ha och var noga när du fyller i din mailadress när du beställer. Du får då en egen orderbekräftelse. Betalningen sker via webshopen, när ni får er orderbekräftelse.

Sista beställningsdag 7 feb kl 23:59.
Klädleverans och uthämtning preliminärt den 2 april i klubbstugan.

Om ni inte har möjlighet att prova ut storlek fråga mig om storleksråd.

Lycka till!