Blodomloppet 2018

Måndagen 28 maj arrangerar vi Blodomloppet 2018 för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Som vanligt blir arenaområdet på södra delen av sportfältet. Blodomloppet är vårt viktigaste årliga arrangemang som ger intäkter så att vi kan bedriva vår huvudsakliga verksamhet, orientering, så allas medverkan behövs. Det är viktigt att deltagarna från hela Dalarna blir nöjda och marknadsför arrangemanget på sina arbetsplatser.

Det har varit några incidenter så för att kunna kvalitetssäkra arrangemanget behöver vi vara några fler så det är viktigt att alla redan nu reserverar kvällen den 28 maj 2018 i sin kalender för Blodomloppet så att ni är disponibla som funktionärer.

Söndagen före ska arenan byggas upp så då behövs många villiga händer. Räkna med att det blir på eftermiddag-kväll så om du springer i Bollnäs så går det bra att ansluta. Ju fler vi är desto tidigare blir vi klara.

Är du intresserad av att medverka i förberedelsearbetet så går det bra att höra av sig. Det finns säkert en roll som passar dig.

Arrangemangsledningen genom
Mats Mårtensson, 070-3020193

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av